Baana neuvoi maahanmuuttajia koulutus- ja työpaikkainfossa

Baana oli mukana ELY-keskuksen järjestämässä infotilaisuudessa maanantaina 6.3., jossa maahanmuuttajat saivat tietoa koulutus- ja työpaikoista Varsinais-Suomen alueella. Maahanmuuttajia oli saapunut tilaisuuteen paikalle lähes 200 henkilöä! Tilaisuudessa työnantajat kertoivat millaisia koulutuksia ja työpaikkoja heillä tällä hetkellä on tarjolla.

Työnantajista ja kouluttajista paikalla olivat Opteam / Valmet Automotive, Meyer Turku Oy, Laitilan kunta / Veme Oy, Varsinais-Suomen TE-toimisto, Citywork Turku Oy sekä Turun Aikuiskoulutuskeskus.

Puheiden jälkeen maahanmuuttajat saivat vielä lisää neuvoa ja opastusta erilaisista koulutuksista ja työpaikoista. Baanan työntekijät neuvoivat maahanmuuttajia koulutuksiin ja työpaikkoihin hakeutumisessa. Baanan työntekijöillä oli päällään uudet yhtenäiset t-paidat, joten heidät oli helppo tunnistaa väkijoukon keskeltä. Myös tulevissa tapahtumissa Baanan työntekijät tunnistaa lilasta t-paidasta, jossa on Baanan logo.

Tulevia tapahtumia, joissa Baana on mukana:

  • Tietoa ammatillisista koulutuksista maahanmuuttajille info 9.3. klo 13 – 17 Monitorissa
  • Somalinkielinen työpaja 21.3. (ilmoittaudu ennakkoon)
  • Business Camp 4.4. Logomolla

Baanan neuvontapiste on avoinna ma – to klo 12 -17. Neuvontapiste sijaitsee kauppakeskus Skanssin toisessa kerroksessa, yhteispalvelupiste Monitorissa. Tervetuloa!

Baana-hanke on syyskuussa 2016 käynnistynyt kolmivuotinen ESR-hanke, jonka tavoitteena on purkaa työllistymisen esteitä ja luoda erityisesti maahanmuuttajille konkreettisia väyliä työelämään ja yrittäjyyteen. Baanan toteuttavat yhdessä Humanistinen ammattikorkeakoulu (Humak), Citywork Turku Oy ja Turun kaupunki.

Osallistujia kuuntelemassa infotilaisuutta.


Työntekijä neuvomassa asiakasta.