Baanan yrittäjyyskurssi maahanmuuttajille starttaa lokakuussa

Nuori yrittäjä -leirin osallistujat istuvat ulkona ringissä keskustelemassa. Yrittäjyyskurssi maahanmuuttajille syntyi tämän leirin pohjalta.
Kahdenkymmenenneljän tunnin Nuori Yrittäjyys -leiri toukokuussa Sauvon Ahtelassa 2017 oli niin suosittu, että päätimme järjestää pidemmän koulutuksen heti syksyllä.

Voiko työluvalla mennä osuuskuntaan mukaan? Entä voiko oleskeluvalla oleva perustaa yrityksen? Kuka voi saada Starttirahaa? Miten voisin alkaa tuoda kotimaastani tuotteita ja myydä niitä Suomessa? Baana-hankkeen järjestämissä yritysneuvonnoissa on tullut esiin, että yleisten liikeidean kehittämiskysymysten ja yrityksen perustamiskysymysten lisäksi maahanmuuttajilla on usein sellaisia kysymyksiä, joihin ei mistään yrityksen perustajan oppaasta löydy vastausta. Niinpä Baana päätti järjestää yhdessä Nuori Yrittäjyys ry:n kanssa erityisesti maahanmuuttajille suunnatun yrittäjyyskurssin, jonka aikana olisi tarkoitus kehittää kunkin osallistujan liikeideaa ja yrittäjyystaitoja sekä ohjata jokainen kurssin päätyttyä jatkopolulle joko suoraan omaa yritystä perustamaan tai esimerkiksi jäseneksi osuuskuntaan.

Tule mukaan yrittäjyyskurssille!

Baana järjestää kahdentoista kerran maksuttoman yrittäjyyskurssin, jossa pääsee kehittämään liikeideaa ja oppimaan yrittäjyystaitoja aina markkinoimisesta myymiseen ja taloushallintoon. Kurssi pidetään aina tiistaisin 24.10.-30.1. klo 16-19 SparkUpissa (Tykistökatu 4). Kurssi on tarkoitettu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille yli 18-vuotiaille maahanmuuttajille. Hae kurssille mukaan 24.9. mennessä täällä: https://www.lyyti.in/yrittajyyskurssi.