Baana osana Töissä täällä -kampanjaa

Baana-hanke on kuluneen vuoden aikana ollut mukana lukuisissa tapahtumissa ja messuilla. He, jotka ovat bonganneet Baanan, ovat varmasti törmänneet myös Töissä täällä -nimiseen kampanjaan. Töissä täällä on ollut esillä useissa tapahtumissa esittelypisteineen, materiaaleineen ja onnenpyörineen.

Töissä täällä on kampanja, jonka tarkoituksena on auttaa yrityksiä löytämään osaavaa työvoimaa, edistää monikulttuurisuutta työpaikoilla ja tarjota tietoa palkkaamisen tueksi.

Kampanjassa ovat mukana Baana-hanke, Työllistymisen polku maahanmuuttajille -hanke, AboaNova-hanke, Nuotta-hanke, Starttivoimaa-hanke, Vertaista Vailla -hanke ja Anna Mahdollisuus -hanke.

Töissä täällä on laaja verkosto, jossa on mukana useita yhteistyöjäseniä. Tarkemmin kampanjaan voi tutustua www.töissätäällä.fi sivuston kautta. Sen lisäksi, että kampanja auttaa yrityksiä löytämään osaavaa työvoimaa, auttaa se myös työnhakijoita kohtaamaan nämä yritykset. Sivustolla on paljon hyödyllistä tietoa palkkaamisen tueksi ja sivustolta löytyy myös palveluita niin työnantajalle kuin työnhakijalle Turun seudulta.

Kampanjan sloganiksi muodostunut ”Vain sisältö ratkaisee”, tarkoittaa nimenomaisesti sitä, että työnhakijoista löytyy paljon sellaista osaamista ja motivaatiota mitä ei välttämättä heti päältä päin huomaa. Siksi kaikkien pitäisi muistaa, että vain sisältö ratkaisee – ei ulkoiset tekijät. Kampanja pyrkii vaikuttamaan työnantaja-asenteisiin ja madaltamaan työllistämiskynnystä.

Töissä täällä on ollut näkyvästi esillä Turun alueella erilaisissa rekrytapahtumissa, kuten RekryExpo, The Shift, Uusia alkuja, Sisu Business Event, Laiva on lastattu, Maailma Turussa, Valoa syksyyn ja Business Unplugged -tapahtumissa.

Loppuvuoden aikana kampanja on mukana vielä Vakke Works – nimisessä tapahtumassa torstaina 29.11.2018. Meitä voi tulla moikkaamaan ja pyörittämään samalla onnenpyörää.