TYÖNHAKIJALLE

Baana on kolmivuotinen hanke, jonka päätavoitteena on purkaa työllistymisen esteitä ja luoda maahanmuuttajille konkreettisia väyliä työelämään ja yrittäjyyteen. Hankkeessa neuvotaan työnhakijoita työllistymisen alkumetreillä ja tuetaan työnantajia palkkaamaan maahanmuuttajataustaisia työntekijöitä. Hankkeella on omat Baana-neuvontapisteet Turun Skanssissa ja Työpisteessä, Turun keskustassa.
 

Neuvontabaana

Hanke tarjoaa Baana-pisteessä maksutonta neuvontaa työnhakuun liittyvissä asioissa ilman ajanvarausta. Asiakas saa neuvontaa suomen, englannin, arabian, darin, farsin ja somalin kielellä. Neuvontapisteet löytyvät kahdesta paikasta:Kauppakeskus Skanssin toisesta kerroksesta, Yhteispalvelupiste Monitorin tiloista, osoitteesta Skanssinkatu 10.
Turun kaupungin Työpisteestä, Turun keskustasta, osoitteesta Käsityöläiskatu 10.
 

Koulutusbaana

Hanke kouluttaa maahanmuuttajia työnhakuun ja työelämässä tarvittaviin taitoihin. Sen lisäksi Baana täsmäkouluttaa maahanmuuttajia erityisesti hankkeen kautta avoinna oleviin työpaikkoihin.

Lisätietoja koulutuksista antaa Satu Riikonen:
s.posti: satu.riikonen@humak.fi
puh. 020 7621 306
 

Työbaana

Hanke löytää maahanmuuttajille avoinna olevia työpaikkoja ja piilotyöpaikkoja. Baana hankkii mukaan myös uusia yrityksiä, jotka palkkaavat maahanmuuttajia.

 

Yrittäjyysbaana

Hanke tukee maahanmuuttajia yrittäjyyteen erilaisten koulutusten muodossa sekä antamalla henkilökohtaista neuvontaa liikeidean kehittämiseen ja yrityksen perustamiseen liittyen.

Lisätietoja yrittäjyydestä antaa Anna Pikala:
s.posti: anna.pikala@humak.fi
puh. 020 7621 246

Uutiset